Aktiviteter
 
Svømmeskolen afholder fælles arrangementer for hele Svømmeskolen i løbet af hele sæsonen. Derudover er svømmere fra Svømmeskolen meget velkomne til også at deltage i konkurrenceafdelingens Klubmesterskaber i foråret.
 
Alle arrangementer finder sted i Slagelse Svømmehal og vil blive annonceret her på hjemmesiden samt ved udsendelse af indbydelser til jeres kontaktmailadresser registreret i jeres profil på hjemmesiden. Bemærk, at nogle af arrangementerne kræver tilmelding, og tilmeldingsfristen bedes respekteret.
 
Svømmeskolens egne arrangementer består af:
 
• Aqua Champ Sølv
• Aqua Champ Bronze 
• Julestævne
• Frøstævne
 
– aktiviteterne er nærmere beskrevet nedefor.

Vi glæder os til at se jer alle sammen!
_______________________________________________________________________________ 

Langdistancestævne
Finder sted to gange årligt i henholdsvis oktober og april måned, hvor svømmerne har mulighed for at se, hvor langt de kan svømme uden at holde pause. Det er de faste instruktører og hjælpeinstruktører, der hjælper svømmerne med at tælle, hvor langt de svømmer. Der er diplom til de svømmere, der svømmer mindst 25 meter.
 
Aqua Champ stævner
Disse stævner afholdes 2 gange om året - Aqua Champ Sølv Stævne om foråret og Aqua Champ Bronze Stævne i efteråret. Ved hvert stævne er der disciplinerne, som svømmerne kan gennemføre og få et Aqua Champ Mærke for. Sølv og bronze indikerer sværhedsgraden af disciplinerne. Selve disciplinerne er svømning, livredning, synkronsvømning, vandpolo og udspring. 

Julestævne
Svømmeskolens julestævne – ikke at forveksle med Konkurrenceafdelingens julestævne – afholdes i en weekend i december måned, hvor svømmerne laver svømmeopvisning for forældre og andre interesserede, og dermed har svømmerne mulighed for rigtigt at vise, hvor dygtige de er blevet i løbet af sæsonen. Desuden plejer Julemanden at komme forbi med lidt overraskelser, og der vil også være opvisning fra instruktører og andre indbudte. En rigtig hyggelig eftermiddag med en masse julehygge og svømning.

Frøstævne
Et lille hyggeligt stævne for frøer, pingviner og sæler. Stævnet indeholder en masse spændende løb, der både er på langs og tværs i 25 m. bassinet. Der er mulighed for at bruge plade og bælte til de forskellige løb. 

SVØM Slagelse Korsør

Kontakt til vores svømmeskoleleder
Camilla og Pernille Telefon: 40480563.
Telefontid tirsdag og fredag kl 10-14.