2020-2021 01.08.2020  -  01.07.2021
Vejledning

Forældre i hallen

Vi beder forældrene om ikke at opholde sig i hallen under undervisningen, da det er vores opfattelse at det forbedrer børnenes indlæring, når forældrene ikke er i hallen. Forældrene er velkommen i hallen den sidste undervisningsgang i hver måned.

Ventelister

Hvis et hold er fyldt, har du mulighed for at tilmelde dig ventelisten. Du vil således modtage en mail, når der er en ledig plads på holdet. Det er en god ide at tilmelde sig flere hold.

Fotografering

Ved tilmelding på et hold i SVØM Slagelse Korsør accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkeltpersoner og hold. Billederne kan vises på vores hjemmeside, samt trykte og sociale medier. Inden billederne bliver lagt op, vil vi nøje gennemgå alle billeder således at ingen bliver udstillet på upassende vis.

Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af billeder når du tilmelder dig skal du sætte flueben i feltet "Del ikke fotos af mig" under Profil information. Ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du ligeledes logge ind på din profil og redigere.

Ved aflysning af hold

Ved aflysning vil I modtage en sms og email, derfor er det vigtigt at disse oplysninger er korrekte. Oplysningerne kan rettes ved at logge på din profil. Svømmeklubben gør opmærksom på, at hold kan aflyses på svømmehallens personales forlangende. Dette kan skyldes uheld, temperatur forhold, vandforhold mm. Der ydes i disse tilfælde ikke kompensation.

Mindste belægning på holdene

Vi forbeholder os ret til at lukke hold, hvis der er for få tilmeldte på de enkelte hold. I tilfælde af at det sker, vil I blive kontaktet af Camilla som vil hjælpe jer med at finde et andet hold, hvor der er plads og som passer jer.

Kontakt til svømmeklubben

Kontakt Camilla på 40480563 tirsdag og fredag kl. 9.00 - 13.00 eller kartotek@slagelseswim.dk hvis du har spørgsmål om tilmelding eller andet.


Passiv (pas)
Hvis du har lyst til at støtte Slagelse Svømmeklub som passiv medlem, så er det dette hold du tilmelder dig.
 
   
Tilmeld/Læs mere - (1)

SVØM Slagelse Korsør

Kontakt til vores svømmeskoleleder
Camilla og Pernille Telefon: 40480563.
Telefontid tirsdag og fredag kl 10-14.